E-bilanca.net

INFORMACIJE: 02/3000-135

O programuRegistracijaCenik

Preizkusite program E-bilanca.net brezplačno!

Registracija vam omogoča brezplačno uporabo programa E-bilanca.net za izdelavo letnih poročil za leto 2024. Vse kar morate storiti je, da izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste e-mail s vstopnim geslom za uporabo programa. Program lahko pričnete uporabljati takoj, ko prejmete e-mail z vstopnim geslom.

Ker gre za brezplačno prijavo bo izpolnjen in natisnjen davčni obračun imel v ozadju pripis demo verzija. Napis demo verzija odstranite s plačilom izpisa davčnih obrazcev oz. z vplačilom dobroimetja za željeno število davčnih zavezancev za katere boste izpisovali obrazce v okviru spletne rešitve E-bilanca.net.


1. Registracija uporabnika

Brezplačna registracija!V registracijski obrazec vpišete točne zahtevane podatke. Bodite pozorni na pravilen vnos e-maila, kajti na njega boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v sistem E-bilanca.net. Geslo in uporabniško ime skrbno varujte in ga občasno tudi zamenjajte. To vam omogača sam program, v katerem lahko geslo kadarkoli spremenite.


2. Vstop v sistem in brezplačna poizkusna doba

Prijava v sistem!Z uporabniškim imenom in geslom vstopite v sistem E-bilanca.net preko spletne strani, oziroma preko posredovanje hiperpovezave, ki ste jo prejeli z e-mailom. Vpišete uporabniško ime in geslo ter že lahko pričnete z delom. V demo verziji delujejo vse funkcije programa z izjemo normalnega tiska (na izpisih se pojavi napis demo) in e-izvozov podatkov za evidence AJPES in DURS. Kljub temu lahko obrazce natisnete in preverite njihovo obliko in vnešene podatke.


3. Aktivacija uporabniškega računa in pričetek uporabe

V kolikor želite odstraniti napis DEMO VERZIJA iz izpisov, potem lahko v programu E-bilanca.net izpolnite on-line naročilo za izpis obrazcev za željeno število zavezancev. Pri naročilu vpišete zahtevane podatke, ki morajo biti točni, saj bodo identični s podatki na izdanem računu, ki ga boste prejeli po plačilu zneska s ponudbe.

Po izpolnitvi on-line naročila boste na svoj elektronski naslov prejeli ponudbo. Po plačilu ponudbe bo sistemski administrator vpisal dobroimetje za izpisovanje obrazcev v skladu s plačilom. Vpis dobroimetja se izvede ob prejemu plačila oziroma najkasneje v 24 urah po izvedeni transakciji. Potrdilo o plačilu lahko pošljete tudi preko faksa in sicer na telefonsko številko 02/3000-136.


4. Podpora uporabnikom sistema E-bilanca.net

Program E-bilanca.net je opremljen s HelpDesk-om, vsem uporabnikom pa z veseljem svetujemo preko elektronske pošte . Prav tako je na voljo tudi klicni center za tehnično in strokovno pomoč.

Elektronsko obveščanje o novostih na spletni strani je del informacijskega sistema. Če menite, da obvestil o novostih ne potrebujete, se lahko avtomatično odjavite iz HTML - newsletterja. To naredite neposredno ob prejemu pošte v okviru prejetega sporočila!


 

Prijava v sistem!Ali ste že registrirani uporabnik?

Preizkusite program E-bilanca.net brezplačno!

Registracija vam omogoča brezplačno uporabo programa E-bilanca.net za izdelavo letnih poročil za leto 2024. Vse kar morate storiti je, da izpolnite obrazec in prejeli boste e-mail s vstopnim geslom za uporabo programa.

Brezplačna registracija!

Obvestilo za uporabnike programa E-bilanca.net

Uporabnike, ki so doslej uporabljali program za izpis davčnih obračunov obveščamo, da ponovna registracija ni potrebna.

V program E-bilanca.net se lahko prijavite z istim geslom, kot ste ga uporabljali v programu za izpis davčnih obračunov za prejšnja leta. Prav tako so se v novo verzijo programa E-bilanca.net prenesli vsi arhivski podatki iz starih programov.

E-bilanca.net je storitev družbe E-RAČUNI d.o.o. Veljajo naslednji pogoji uporabe. verzija: 3.0.959.3