E-bilanca.net

INFORMACIJE: 02/3000-135

O programuRegistracijaCenik

E-bilanca.net je spletni program za izdelavo, izpis in oddajo davčnega obračuna za zasebnike in pravne osebe.

Program je namenjen računovodjem in računovodskim servisom ter tudi vsem ostalim samostojnim podjetnikom in družbam z omejeno odgovornostjo.

Z njegovo pomočjo boste prihranili ogromno dragocenega časa, izognili pa se boste tudi zamudnim opravkom kot so ročno seštevanje, prepisovanje, kontroliranje in kopiranje številnih obrazcev.

E-bilanca.net omogoča izdelavo in izpis vseh predpisanih obrazcev z enkratnim vnosom podatkov v ustrezna vnosna polja. Edini pogoj za strokovno pravilnost obrazcev je, da uporabnik vnese v vnosna polja pravilne podatke, nato pa spletni program sam pravilno sestavi vse predpisane obrazce s prilogami ter jih logično in računsko pregleda. Logične in računske kontrole ter strokovne razlage, ki so vgrajene v sistem, zmanjšajo možnost napak na minimum. Uporaba programa E-bilanca.net je hitra, preprosta in enostavna in hkrati zanesljiva ter ugodna.

Program E-bilanca.net omogoča, da z enkratnim vnosom oddate vse potrebne obrazce z vsemi prilogami na DURS in AJPES. Program omogoča tako klasični izpis obrazcev, kot tudi elektronsko oddajo obrazcev direktno v eDavke in na AJPES.


Kako deluje E-bilanca.net?

Uporabnik programa vnese matične podatke o stranki le enkrat in tako zagotovi, da se na vseh predpisanih obrazcih pojavljajo enaki podatki o zasebniku. Vnese tudi podatke o preteklem obdobju in tekočem obračunskem obdobju. Pri uporabnikih, ki so spletno orodje uporabljali že v preteklem letu, se tekoči podatki preteklega obračunskega obdobja samodejno prenesejo v stolpec preteklo leto letošnjih obrazcev.

Uporabnika vodimo skozi posamezne vnosne maske z informacijami o tem, kaj naj vnese v določeno vnosno masko in v posamezno vnosno polje. Uporabnik lahko po opravljenih vnosih in kontroli pravilnosti posameznih vnosov, najprej pregleda obrazce na ekranu in nato natisne potrebno število obrazcev davčnega obračuna s prilogami (bilanca stanja, izkaz poslovnega izida in druge priloge).

Računovodja lahko s pomočjo programa tudi med letom izračunava poslovni rezultat in izdeluje projekcije bodoče davčne osnove, prav tako ob zaključku leta lažje in bolj pregledno izdela davčni obračun.


Novo leto, nove ugodnosti

Program E-bilanca.net je nadgradnja spletnega programa za oddajo davčnih obračunov za leto 2016. V novem programu smo tudi letos poskrbeli za vse potrebne novosti, kot so prilagoditev zakonodaji in avtomatske nadgradnje licenčne verzije starega programa za oddajo davčnih obračunov.

Vsem uporabnikom nudimo 15% popust pri naročilu do dne 15.02.2024.


Prednosti uporabe programa E-bilanca.net

 • brez zapletenih namestitev,
 • avtomatske nadgradnje programa,
 • program lahko uporabljate na vsakem računalniku, ki ima omogočen dostop do interneta,
 • preprosto izpolnjevanje in navzkrižne logične kontrole med davčnim obrazcem in bilanco omogočajo več natančnosti in zmanjšajo možnost napak,
 • avtomatski izračuni in seštevki postavk,
 • varovanje in arhiviranje podatkov,
 • možnost simuliranja poslovnega in davčnega rezultata med letom in ob koncu leta
 • večletnim uporabnikom je omogočena primerjava podatkov za obdobje od prve registracije pa do vse do danes,
 • računovodskim servisom ni potrebno iskati matičnih podatkov stranke saj se le-ti avtomatsko uvozijo iz registra podjetij,
 • z enkratnim vnosom oddate vse potrebne obrazce na DURS in AJPES,
 • direktni prenos v eDavke in na spletno stran AJPES-a, *
 • klasična in elektronska oddaja davčnih obrazcev.

Uporabljena tehnologija

Uporabnik programa E-bilanca.net ima s pomočjo sodobne spletne tehnologije vedno na voljo najnovejšo različico programske aplikacije, zato mu samega programa in njegovih nadgradenj ni potrebno presneti v njegov računalnik. Celoten program deluje preko spletnega brskalnika.

Program E-bilanca.net je opremljen s HelpDesk-om, na voljo je tudi klicni center za tehnično in strokovno pomoč.

Podatki, ki so vneseni v spletno aplikacijo, so varovani na najvišjem možnem nivoju s pomočjo varnostnega certifikata SSL in sodobnih sistemskih rešitev, ki preprečujejo možnost zlorabe vnesenih podatkov.

Večjim uporabnikom je na voljo tudi namestitvena različica programa - licenca, ki jo lahko inštalirajo lokalno in jo uporabljajo brez interneta (pogoj je nakup programa za vsaj 25 zavezancev).

Za delovanje on-line programa potrebujete:

 • osebni računalnik,
 • dostop do interneta (priporočljiva hitrost vsaj ISDN).

Program E-bilanca.net je vsestransko kompatibilen z drugimi programskimi orodji, saj omogoča izvoz podatkov v elektronske sisteme DURS-a in AJPES-a. Davčne obrazce z vsemi prilogami za DURS in AJPES lahko izdelate kar preko spletnega brskalnika. Prav tako se program povezuje z registrom podjetij in vam olajša vnos matičnih podatkov podjetja, kar je še posebej pomembno za računovodske servise, ki izdelujejo bilance za večje število podjetij.

Spletna aplikacija E-bilanca.net, s pomočjo katere boste lahko izdelali davčni obračun za leto 2024 za zasebnike in pravne osebe, je programski produkt družbe E-RAČUNI d.o.o., ki s svojim spletnim portalom www.e-racuni.com že od leta 2002 orje ledino na področju on-line poslovnih programov. Na spletnem portalu najdete novo generacijo programske opreme za pomoč podjetjem, računovodjem in analitikom.

Vodenje poslovnih knjig preko on-line programskih rešitev predstavlja velik korak k profesionalni uporabi tovrstnih spletnih programov, in sicer tudi v najkompleksnejših računovodskih sistemih, kot so računovodski servisi in večja notranja računovodstva podjetij.

* Za elektronsko oddajanje podatkov na DURS je potrebno predhodno pridobiti pooblastilo za uporabo eDavkov. Več informacij na strani http://edavki.durs.si.

 

Prijava v sistem!Ali ste že registrirani uporabnik?

Preizkusite program E-bilanca.net brezplačno!

Registracija vam omogoča brezplačno uporabo programa E-bilanca.net za izdelavo letnih poročil za leto 2024. Vse kar morate storiti je, da izpolnite obrazec in prejeli boste e-mail s vstopnim geslom za uporabo programa.

Brezplačna registracija!

E-bilanca.net je storitev družbe E-RAČUNI d.o.o. Veljajo naslednji pogoji uporabe. verzija: 3.0.959.3